Dagens lunch
Traditionell husmanskost, eller det vi kallar för golfmanskost hos oss, är rejäl mat lagad med kärlek. En lunch som mättar, värmer och ger ny energi inför resten av dagen. Oavsett om ni har nästa nio hål att se fram emot, beställer take away med teamet eller bara vill unna er något gott, erbjuder vi dagligen varierade rätter med allt som hör en vällagad lunch till hos Baptiste’s.

Vi strävar alltid efter att använda svenskt kött och lokala råvaror när säsongen tillåter. Det svenska lantbruket står för god djurhållning och hållbarhet, något vi värnar om. Samtidigt är det vår ambition att hålla priserna på en rimlig nivå för våra gäster. Det kräver att vi med fingertoppskänsla och omtanke noggrant balanserar kostnaderna, särskilt i lunchserveringen där marginalerna är små.
Meny
Dagens inkluderar huvudrätt- buffé salladsbord, bröd, måltidsdryck, vatten, kaffe och fika.
Lunchrätter Vecka 46
- Måndag
Flygande Jacob
- Tisdag
Stekt fläsk med raggmunk och lingon
- Onsdag
Parmesangratinerad fisk
- Torsdag
Pyttipanna med stekt ägg och rödbetor
- Fredag
Revben med barbecuesås
- Lördag
Kockens val
- Söndag
Kockens val
Information
- Säsongen 2025 13/5 till 31/10
Mejla: info@baptistes.se alt ring tel 076 394 69 33 för att reservera bord eller chansa och kom förbi spontant. - Öppettider
Måndag – Lördag: 11:30 – 14:00
Söndag & helgdagar: 12:00 – 15:00 - Priser
Vardagslunch: 130 kr
Avhämtning: 120 kr
Senior efter kl. 13:00: 115 kr
Lunchhäfte 10 vardagsluncher: 1 150 kr
Helger & helgdagar gäller: 140 kr
Noteringar
- Specialkost? Fråga personalen på plats eller meddela oss i god tid så hinner vi förhoppningsvis förbereda något med det lilla extra.